Történetünk

Honnan jöttünk és hová tartunk. Szakmai múltunk,jelenünk,terveink.

Két évtizedes HR,coaching, értékesítési,multinacionális, valamint kis- és középvállalkozásban szerzett alkalmazotti & vezetői hátterünkkel ma a mindennapokban azon dolgozunk, hogy küldetésünk mentén:

élvezettel alkossunk

osztatlan figyelmet adjunk, kiváló kapcsolatokat építsünk, melyek kölcsönösen szolgálják egymás fejlődését

valódi, értékes munkát végezzünk

és közösen megtervezve, csapatban valósítsuk meg nem hétköznapi ötleteinket

1550
Betöltött állás
6793
Elégedett ügyfél
3064
Kihívás
4328
Mosoly

Szenvedélyünknek tekintjük,hogy üzleti partnereinket &
a hozzánk forduló embereket:

– őszinte beszélgetéseken át, számukra minőségi időt és tudást adva, megerősítsük hitükben és egy személyre szabott programmal támogassuk azok megvalósításában;

-úgy segítsük, hogy önmaguk alakítsanak észjárásukon és hozzáállásukon az általunk nyújtott inspirációkon, tanításokon, módszereken keresztül.

 

Számunkra
olyan sokszínű, mint maga az ember.

2017-ben 18 éves multis HR-es pályafutásomat cseréltem le saját vállalkozásomra, melyben a HR valamennyi területével,szervezetfejlesztéssel, outsourcinggal, outplacementtel valamint Life és Business coachinggal foglalkozunk.

Küldetésünk, hogy lelkileg egészséges emberek dolgozzanak lelkileg egészséges munkahelyeken.

Pályám során dolgoztam már HR tanácsadóként budapesti és soproni munkaerő-közvetítésben, tevékenykedtem már 20-től 24000 főt foglalkoztató magyar és nemzetközi nagyvállalatok HR generalistájaként Sopronban, Szombathelyen és Budapesten. Három gyártó cégnél töltöttem be HR vezetői pozíciót, valamint kétszer vettem részt több száz fő felvételét magába foglaló zöldmezős beruházású gyártó vállalat fejlesztésében. Munkám során rendszerek, folyamatok, a Lean módszertan és a minőségügyi szabványok szerint dolgozom, hiszek ezek ésszerű működtetésében.

A vállalati HR oldalon szerzett tapasztalatomnak köszönhetően pontosan tudom, hogy milyen lavírozni az egyes osztályvezetők elvárásai, a külföldi anyacég direktívái és a jogszabályok között, amellett, hogy hitelesek maradjunk és valóban, amennyire lehet, a megoldás minden érintett megelégedésére szolgáljon. Végtére is a HR az, aki a szervezet „anyukájaként” tereli és támogatja a munkavállalókat és a vállalatot is a célok elérése felé.

Munkavállalóként én is kerestem állást, tudom, milyen várni a válaszra, izgulni az interjú előtt, hogy elnyerjem az áhított állást. Ma már tudom, hogy az önismeret a legjobb útja a megfelelő állás megtalálásának.

Hiszek az emberekben, a folyamatokban, illetve unikum kompetenciám, hogy inspiráljam az embereket – legyenek akár jelöltek, ügyfelek, vagy a vállalati oldal szereplői – abban, hogy az önismeretükön keresztül boldog valamint lelki és pénzügyi bőségben lévő életet tudnak teremteni maguknak.

Kezdetben pénzügyesként érettségizem, bölcsészként diplomáztam, ezt kiegészítettem egy marketing másoddiplomával.

Kisebb-nagyobb kanyarokkal dolgoztam multi világban, középvállalkozásokban, kisebb szervezeteknél és saját vállalkozásban is, jellemzően értékesítési vonalon.

2014-ben az önismeretei  utam részeként elvégeztem a coach szakmát, amire azonnal ráléptem.  Szintén ennek az útnak köszönhetően lettem  SpinRacing oktató, tanultam sportpszichológiát és választottam  a  coach és a HR szakmát.

Mindig olyan állásra vágytam, amely mellett szabadnak érezhetem magam, ahol nem kell versengeni, aminek valamilyen formában köze lehet a pszichológiához, ahol valamiképpen emberekkel foglalkozhatok, sőt esetleg a nyilvánossággal is.

Olyan munkára vágytam, amelyben minden nap találkozhatok emberekkel és valamilyen módon támaszt  és segítséget nyújthatok nekik.

Szeretem, hogy munkám során sok izgalommal és érdekes emberrel találkozhatok, szeretek újítani, mentális adottságaimnak köszönhetően képes vagyok arra, hogy kihasználjam intuícióimat és az olyan jelekre és ötletekre fordítok figyelmet, amely mellett mások elmennének.

Hivatásomban talán azt a tulajdonságomat emelném ki leginkább, hogy derűlátó vagyok és hiszek a jövőben.

Az igazi értelmet az életemnek az jelenti, amikor valakinek vagy valaminek a szolgálatában állhatok egy egyetemesebb cél érdekében.

Hiszem, hogy teremteni csak jó mentális és fizikai állapotban lehet. Ezt a gondolatiság köszön vissza mind a coach, mind pedig a sportoktatói tevékenységemben is.

Hirdetett több helyen, lefolytatott több interjút, mégsem találja a megfelelő munkatársat?

Ahogyan mi csináljuk:

We share the goal of the meeting with our client before the meeting. When we do this, in fact, we give the client an opportunity to agree with what we want to cover during the meeting. And if they don’t agree with anything or want to cover other topics they now have the chance to let us know.

Igény esetén, az általunk kiközvetített jelölt felvételét követő 3 hónapban folyamatos kommunikációt biztosítunk a munkatárs és a közvetlen vezető, valamint a HR osztály között annak érdekében, hogy a betanulási időt minél zökkenő-mentesebbé tegyük.

Klienseink© Copyright 2021 – PNJ Design

Webnus

Quick contact form

Form is deprecated, please cotact the webmaster to upgrade this form.