Munkaadóknak

Szolgáltatásaink

Munkaerő-közvetítés

Elsőként meghatározzuk a leendő munkatárs avatarját, a szükséges kompetenciákat és személyiség jegyeket,ill. felmérjük a cég értékeit,célkitűzéseit és az általa megfogalmazott igényeket. A kiválasztás során különböző személyiség-és kompetenciatesztekkel (pl. a  PXT), valamint kérdezés-technikákkal dolgozunk.

Komplex toborzási projektek

Vállaljuk komplett toborzási projektek kivitelezését, mely során úgy dolgozunk, mintha a cég alkalmazottai lennénk.

Rólunkszól – Munkatársi és vezetői támogató program

E programunk egy 1+4 hetes duó-coaching program, melynek legfőbb célja, hogy a munkatársak mentális és pszichikai jólétének erősítése által nagyobb teljesítményre legyenek képesek.

Munkahelyi Egyensúly Program

Ez egy XXI. századi béren kívüli juttatási program, mely során a munkatársak mentális és fizikai erőnlétének növelésével munkájukban hatékonyabbá,együttműködőbbé válnak és elköteleződésük erősödik a cég irányába.

HR rendszerépítés, rendszerfejlesztés, audit

Vállaljuk cége teljes, vagy részleges HR rendszerének kiépítését, fejlesztését, auditálását.

HR Outsourcing

Bízza ránk HR feladatköreinek ellátását igény szerinti óraszámban! Mintha saját HR osztálya lenne.

Szervezetfejlesztés

Alapos diagnosztika után meghatározzuk a fejlesztési irányokat, majd a kivitelezésben használunk tréninget, coachingot, workshopokat, célzott oktatásokat.

Outplacement  – A humánus elbocsátás módszere

Segítjük az elbocsátás korrekt lezárását, jogi elrendezését, a szervezetet érintő átszervezését, lelki megélésének feldolgozását mind az elbocsátott munkatárs,  mind az elbocsátó részéről. Támogatjuk az elbocsátott munkatársakat továbblépési irányának meghatározásában és új karrierútjának megtalálásában.

WHITE

Munkáltatói Programjaink

Képzelje el, hogy az Ön által képviselt cégnél a munkatársak...

 • energikusan, fitten érkeznek be a munkahelyükre és ez kitart a nap végéig;
 • oldott, bizalomra épülő munkahelyi légkörben dolgoznak;
 • terhelhetőbbek, kitartóbbak és képesek jobban koncentrálni a munkára;
 • hatékonyak és együttműködőek;
 • pozitív kommunikációt folytatnak, eltűnnek a szurkálódások, a megjegyzések;
 • elkötelezettebbek, így hosszabb távon lehet rájuk számítani;
 • követendő példaként tekintenek a vezetőjükre a szokásos ellenérzésekkel szemben;
 • látják és viszonozzák a vezetőség általi jobbító törekvéseket;
 • biztonságban érzik magukat
 • és eltűnik a feszült, félelem-vezérelt vagy éppen támadó attitűd a vezetőséggel szemben.

Ennek segítésére szolgál két programunk:

 • Rólunkszól Program- Munkatársi és Vezetői Támogató Program

Ennek során mentális támogatást nyújtunk, objektív, kézzelfogható eszközöket adunk a gyors és hatékony változáshoz, valamint csoportos coaching eszközeinkkel támogatjuk a fejlődést.

 • Munkahelyi Egyensúly Program – A XXI. század béren kívüli juttatása

A munkatársak mentális támogatása és fizikai erőnlétének folyamatos, ismétlődő jó állapotban tartásával elérhető, hogy napi munkájukban valóban értéket teremtsenek és agilisan dolgozzanak.

Egyedülálló módon, munkánk során mindkettőnk, együttes koncentrált, osztatlan figyelmét nyújtjuk a munkatársaknak, illetőleg a pszichológia és a coaching eszköztárával, valamint tanácsadással és tanításokkal dolgozunk.

Objektív módon határozzuk meg a munkatársak működési mechanizmusait, valamint viselkedési, gondolkodásbeli és érdeklődési területeit. Mindez segít az ön- és szervezetismeret elmélyítésében.

Ez a fajta egyéni gondoskodás segít a bizalom építésében és így a jó munkaerő megtartásában valamint hatékonyabb együttműködés kialakításában.

Segítségével veszteségek feldolgozásra kerülnek, segít megtalálni az egyéni egyensúlyt a karrier, a magánélet és az egészség területén

Az Ön cégére tetszőlegesen állíthatja össze a fizikai és mentális támogatások alkalmainak számát, így segítve az egyénre szóló motivációs csomagjainak létrehozását.

Minkét program ONLINE ÉS OFFLINE formákban egyaránt igényelhető!

 

Keressen minket!

Létszámgazdálkodás, Foglalkoztatás (munkaszerződések, munkaköri leírások, stb.)Toborzás/kiválasztás, Képzések,
Munkáltatói brand és kommunikáció, Bér- és juttatási-rendszer, Teljesítmény értékelés, Szervezetfejlesztés,Elbocsátás/outplacement, Fluktuáció

Munkaerő-közvetítés és komplex toborzási projektek

Megfelelő emberekkel a legnehezebb nap is könnyű, rossz társakkal a legegyszerűbb feladat is kínlódás.

A megfelelő  munkatársak kiválasztására két szolgáltatásunkat ajánljuk:

Munkaerő-közvetítés során részletesen átbeszéljük a munkakör követelményprofiját különös hangsúlyt fektetve a leendő munkatárs személyiségjegyeire, kompetenciáira és működési mechanizmusaira. A közvetlen felettessel történő megbeszélés során ezt pontosítjuk annak érdekében, hogy minél inkább a csapatba illeszkedő kollégát találjuk meg. Ezt követően a cég igényeinek, valamint a munkakör követelményeinek megfelelő interjúkat lefolytatjuk a jelöltekkel, s a legalkalmasabbnak ítélt jelölteket közvetítjük ki. A sikeres elhelyezést követően jelöltjeinkre garanciát vállalunk.

Komplex toborzási projektek kivitelezése, mely magában foglalja a cég munkavállalói AVATARjá(ai)nak meghatározását, a hirdetések megfogalmazását és feladását, a teljes kiválasztási folyamat végigvitelét a jelöltekkel való kommunikációtól, az önéletrajzok kezelésén át az összes interjú levezetéséig, valamint a munkavállaló belépéséig eltelő időben történő „érintések” koordinálását, a jelöltek értesítését, s így munkáltatói brandjének erősítését végig szem előtt tartva a legendás jelölt-élményt.

Ügyfeleink© Copyright 2021 – PNJ Design

CSDI HR Trend & Style

Kapcsolat